Anja har assisteret som teatermaler på Odense Teater i forbindelse med produktion af scenografiske arbejder til forestillingerne Hamlet, Nine og Løse forbindelser. Vi kender Anja som en sød, dygtig, kreativ og ordentlig person, som har udført sit arbejde omhyggeligt og pligtopfyldende, hvorfor hun medgives de allerbedste anbefalinger.

Poul Holm Joensen Teaterchef, Odense Teater

Dæmonernes Port

Den blå appelsin

Anja og jeg har i adskillige tilfælde arbejdet sammen både freelance og i teaterets regi. Som oftes har det været i pressede situationer.

Derfor har det været guld værd at kunne gøre brug af Anjas hurtighed og kreativitet, som hun så rigeligt har øst af. Dette plus et venligt og socialt væsen gør Anja til en skattet medarbejder, som man hver gang glæder sig til at arbejde sammen med.

Ole Skov, Teatermaler, Odense Teater

Låger til dukketeateret Tukanen

Emil fra Lønneberg

Pink Floyd

Anja Bjerremann Jensen har med sit dukke- og maskearbejde deltaget i 2 projekter hvor jeg har været involveret.

Det første projekt var her på skolen. En elev – Morten Hebsgaard – spillede “oedipus” som ene mandsforestilling. Alle de øvrige figurer i den græske tragedie blev også fremstillet af Morten ved hjælp af Anjas dukker og masker, sammen med musiklærer Peter Kunz var jeg instruktør på forsetillingen og jeg kan derfor uden tøven attestere at Anjas del af projektet var uundværlig og meget fantasifuldt tænkt og gav stor inspiration til os alle.

Det andet projekt var Howard Barkers “Den Hårdhjertede”, hvor jeg havde titelrollen. Det var en produktion af “Bruthalia Teateret”. Her udgjorde Anjas dukker de kæmpende hære og tjente til stykkets alternative og humoristiske side. Forestillingen fik så stor succes, at Bruthalia Teateret siden har været støttet at Teaterrådet.

Anja Besider en stor ide-rigdom, som hun roligt med situationsfornemmelse fører ud i livet. Hendes kunst inspirerer skuespillerne og understøtter dramatikken, det er derfor jeg med glæde at jeg skriver denne anbefaling

Lane Lind Rektor, skuespillerskolen, Odense Teater

Oedipus med Morten Hebsgaard